מכונת גלידה

מכונת גלידה

מכונת גלידה

להכין גלידה "ג'לאטו"  איטלקית אותנטית בבית?

לגמרי אפשרי, עם מכונת הגלידה המפורסמת Gelatiera של Gaggia תוכלו להירגע ולהתמכר לגלידה איכותית וטעימה בבית. יצירת הקינוח האהוב עליך מעולם לא היה קל יותר (או מהנה יותר) ומהיר כל כך. ה - Gelatiera של Gaggia עושה "ג'לאטו" איטלקי אותנטי תוך 30 דקות.

אוקיי, אז כמה אנשים חושבים שג'לאטו הוא רק המילה האיטלקית לגלידה, ובעוד זה יכול להיות נכון מבחינה טכנית, גלידת "גלאטו" איטלקית היא לא אותו דבר כמו גלידה רגילה.

ג'לאטו הוא קינוח איטלקי קפוא עשוי מים וחלב או חלב סויה, משולב בטעמים, ממתיקים (סוכר או ממתיק מלאכותי) ומייצבים. 

ג'לאטו נעשה עם פחות שומן דרכך כלל בין 2% - 8% לעומת גלידה הרגילה בין 10%-30%.

ג'לאטו קפוא בטמפרטורה נמוכה יותר, כלומר, אתה מקבל את מלוא הטעם מהר יותר מאשר עם גלידה. מרכיבי הג'לאטו קודם מפוסטרים ולאחר מכן מקוררים ומעורבבים באותה עת כדי לפרק גבישי קרח כשהם נוצרים.

בניגוד לגלידה, מערכת המכונות שמכינה את הג'לאטו מכניסה לתוך הג'לאטו כמות אפסית של אוויר, לכן הג'לאטו הוא מוצר דחוס ובעל טעם עז יותר.דבר זה מאפשר לג'לאטו פרווה להיות דומה בטעמו לג'לאטו או גלידה חלביים.

 

1 Item

per page

1 Item

per page