• אפשרויות שונות לתכנות

    מכונת האספרסו Gaggia Accademia המאפשרת תכנות ל - 7 משקאות קפה שונים, כמו אספרסו קצר/ארוך, קפוצ'ינו, לאטה, מקיאטו ועוד. בנוסף ניתן לכוון מראש את טמפרטורת המשקאות, עוצמת משקה וכמות מנת אספרסו ולשמור את התוכניות. כנ"ל גם לגבי בחירות חלב, אשר מאפשרות לך לבחור כמות ואפשרויות הקצפה, והכל בלחיצת כפתור אחת.

  • יתרונות לבישול וחליטת קפה

    ל - Gaggia Accademia יש משאבה של bar 15 ושני דודי נירוסטה עוצמתיים, אשר יאפשרו לך לבצע חליטת קפה והקצפה בו זמנית ללא זמן המתנה מיותר. בנוסף, ל - Gaggia Accademia יש תהליך טרום בישול קפה –Process Pre-brewing, תהליך זה מבטיח כי הקפה הטחון נרטב באופן שווה לפני פעולת הבישול. רק אז המים זורמים דרך כל הקפה הטחון ומכונת הקפה שלך יכולה לחלוט את מלוא הטעם העשיר המאוזן והטעים של האספרסו לכוס קפה. יחידת החליטה של Gaggia ניתנת לפריקה מהירה מה שמסייע לניקוי ותחזוקה מהירים וקלים של המכונה. כמו כן גובה ברז החליטה של Gaggia Accademia מתכוונן בקלות, עם גובה מקסימום של 15 ס"מ, כדי לאפשר לך להתאים את המכונה למגוון רחב של כוסות וספלים בגדלים שונים.

  • מטחנה עם מחלק מנות ומיכל פולים כפול

    מכונת הקפה Gaggia Accademia כוללת מטחנה קרמית מקצועית מובנית, עם ומיכל פולים כפול, למיצוי מקסימלי של ארומת הקפה. למטחנה שבע הגדרות שונות לגודל טחינה המאפשרות לך שליטה על התהליך הטחינה. מיכל פולים כפול מאפשר למכונה להכין משקאות עוקפות תוכניות קבועות מראש, ולהכין משקאות בטחינה שונה ו/או להכין קפה נטול קפאין. שניהם המטחנה ומיכל פולים כפול, נגישים בקלות דרך החלק העליון של המכונה.

  • מטחנה קרמית מקצועית

מטחנה קרמית מקצועית

להתאים את האספרסו שלך

מגש חימום כוסות משולב

תהליך טרום בישול קפה

גוף נירוסטה

תצוגה דיגיטאלית

תפעול בלחיצה בודדת

קלה לאחזקה

דוד כפול

מכונה תמיד נקייה

משקל ומידות

נתונים טכניים

Manuals

נתונים טכניים

בגלל שמטחנת מתכת עלולה לשרוף את פולי קפה תוך כדי הטחינה, כל מכונות האספרסו של Gaggia מצוידות במטחנה קרמית עמידה ביותר. מטחנת קרמיקה שומרת על טוהר הקפה והארומה שלו. בנוסף ניתן לכוון את המטחנה מרמת טחינה גסה עד לטחינה דקה, בדיוק כפי שאתה מעדיף.
מכונה זו נותנת לך את האפשרות להתאים את הגוף והארומה של הקפה שלך לטעם האישי שלך,תוך כדי שמירה על קרמה מושלמת
מכונות האספרסו של Gaggia משלבות אלמנט חימום לכוסות קפה חסכוני באנרגיה. טרום חימום הכוס תבטיח שהאספרסו שלך נשאר חם במשך זמן רב יותר.
תהליך זה מבטיח כי הקפה הטחון נרטב באופן שווה לפני פעולת הבישול. רק אז המים זורמים דרך כל הקפה הטחון ומכונת הקפה שלך יכולה לחלוט את מלוא הטעם העשיר המאוזן והטעים של האספרסו לכוס קפה.
גוף המכונה שלך יתווצר במיומנות מנירוסטה איכותית. מה שמבטיח שהמכונה בנוייה לעבודה לאורך שנים ארוכות
תצוגה דיגיטאלית,הופכת את השימוש במכונה להרבה יותר קלה,וגם עוזרת לקבל אינדיקציה אודות מצב המכונה
פשוט בוחרים את אחד מ- 7 המשקאות שנקבעו מראש,וגאג'יה שלך תספק לך אותו תוך רגעים ספורים
יחידת חליטה הנשלפת,מאפשרת קלות בניקוי ואחזקה,וגם ניתנת להחלפה במידת הצורך.ידוע שטעם הקפה מושפע ישירות ממצב ההגיינה של המכונה
הדוד הכפול במכונת האספרסו שלך,מקטין את זמן ההמתנה בין הכנת אספרסו לזמינות של לחץ אדים להקצפה,מה שהופך את תהליך הכנת קפוצ'ינו להרבה יותר מהיר
הודות לניקוי והסרת אבנית אוטומתים, מובטח לך אספרסו מושלם והיגייני כל יום
משקל - 17 ק"ג מידות - רוחב: 38.5 ס"מ | עומק: 28.2 ס"מ | גובה: 42.8 ס"מ /
/ שיטת הקצפה פאנארלו / אופן שימוש פולי קפה/קפה טחון / מתקן כוסותן / ברז אדים/מים חמים /אופציונלי תואם פילטר Brita / ממשק הפעלה כפתורים / צבע שחור/כסף / לחץ משאבה 15בר / גובה כוס מרבי 150 מ"מ / קיבולת מיכל פולי קפה 350 גרם / קיבולת מיכל מים 1.6 ליטר / קיבולת מיכל חלב 0.6 ליטר / קיבולת מיכל פסולת 16 מנות

מה כלול בסט

1. יחידת חליטה נשלפת
2. מטחנת קפה מובנית
3. מערכת מינון
4. מוט אדים
5. לוח הבקרה דיגיטלי
6. ראש מחלק קפה מתכוונן גובה
7. קפה doser
9. מחמם כוסות
10. יחידת מחלק חלב
ניהול צריכת חשמל 12.
13. מסנן מי פרימה אקווה
14. מטחנת קרמיקה

  • יצירת מופת טכנולוגית – תענוג למשתמש

    An Espresso per favore! אין צורך לחכות יותר בבית קפה למשקה האהוב עליכם. הפוך, קפוצ'ינו או לאטה מקיאטו... Gaggia Accademia מציעה לך את כל משקאות של Barista מקצועי אצלך בבית, והכל בנגיעת כפתור אחת בלבד. כל יום תוכל לטעום אספרסו איטלקי מסורתי ... ועוד הרבה יותר!

אביזרים אופציונליים

.תמיד כדאי להיות מצוייד במסנני מים,במידה והינך מתגורר באזור בו המים מכילים יוני סידן או יוני מגנזיום עבור לקוחות שעושים את ההקצפה באמצעות מקל קיטור,קנקן הקצפה זה אביזר שימושי מאוד. תמיד זכרו להשתמש בקנקן שהנפח שלו כפול,מנפח החלב כדי שתמיד יהייה מקום לקצף